Ett stilla rum för själen
Nov
27
to Nov 29

Ett stilla rum för själen

Frötuna den 27-29 november 2015
Frötuna gård

Ett veckoslut i tystnad och meditation med möjlighet till vila, natursköna promenader och kvällar vid brasan. Du får lyssna till vägledande betraktelser. I övrigt tystnad och guidad meditation. Möjlighet till enskilda samtal och vägledning finns.

Retreaten ”Ett stilla rum för själen” är inspirerad av mystikern och skomakaren Hjalmar Ekströms (1885-1962) texter, skrivna i en kammare innanför hans skomakarverkstad. Särskilt orden att ”mötas i den stilla kammaren, där intet annat hörs än Guds andedräkt” är tema för retreatens betraktelser.

Passa på att ge dig själv ett par dagars paus från alla krav i vardagen, ge dig tid att lyssna inåt och vara närvarande i en omsorgsfull och hållande miljö.

Fredag kväll till söndag efter lunch.

Retreatledare: Anna Christina Sundgren, leg psykoterapeut, lärare och handledare. Utbildad mindfulnessinstruktör och retreatledare.

Anmälan: animare@comhem.se senast den 15/10.

Pris: 3900:- inkl. helpension i enkelrum med egen dusch och toalett. Frötuna ligger strax öster om Uppsala. Du kommer att befinna dig nära naturen i vacker herrgårds- miljö. Gå in på www.frotuna. nu för mer information och vägbeskrivning.

Anmälan: animare@comhem.se Bekräfta din anmälan genom att sätta in 3900:- på bankgiro nr 5446-0563 senast den 15/10. (Du säkrar din plats genom att betala in anmälningsavgiften.)

View Event →